Lind DNA


Vit hava fingið nýtt lekkurt Danskt vørumerkið LindDNA.

Um LindDNA:

Idéens fødsel

Spiren til LIND DNA findes i det tætte samarbejde mellem søstrene Mie og Bine Lind, som gennem mange år har været både søstre og kollegaer. Efter individuelle udlandsophold i USA og Malaga valgte de to at starte en unik, dansk designvirksomhed ud fra ganske særlig iagttagelse. 

Ved et tilfælde opdagede søstrene til en familiemiddag hos deres far Preben Lind de enestående egenskaber ved det unikke genbrugslæder-materiale, som i dag ligger til grund for næsten alle designs. Læderet viste sig at være varmefast, vandfast, utrolig slidstærk samt let at rengøre. Denne opdagelse faldt sammen med Bine Linds bacheloropgave på hendes HA-international business studie, hvor Bine undersøgte mulighederne for at omsætte opdagelsen af det unikke læder til en reel designvirksomhed. Det afsluttende bachelor-projekt på studiet blev startskuddet til virksomheden LIND DNA.

Familiens ig virksomhedens DNA

De første seks måneder sad familien selv og pakkede ordrer hjemme i stuen. Gennembruddet kom efter familiens første internationale messedeltagelse på en af verdens førende designmesser i Frankfurt. Der er travlt i produktionen og gang i tasterne - LIND DNA eksporterer nu til 23 lande både i og uden for Europa og har udvidet medarbejderstaben til 15 ansatte.
 
Drivkraften bag virksomheden LIND DNA ligger i det tætte familie-bånd, og dette afspejles i virksomhedens navn. I familien er der dog enighed om, at der både er fordele og ulemper ved at arbejde så tæt sammen om en virksomhed, der både er altoverskyggende i dagligdagen og i LIND-familiens omgang med hinanden.
 
Fællesskabsfølelse omkring projektet er dog blevet en livsstil frem for et arbejde for dem alle, og de to søskende er med støtte fra deres far godt på vej i deres LIND DNA familieeventyr. 

Dansk produktion

I LIND DNA gør vi vores bedste for at sikre en bæredygtig produktion gennem brugen af lokale ressourcer. Vores bæredygtige profil forstærkes yderligere af lokal dansk arbejdskraft og håndværk - vi efterlever begrebet ”Made in Denmark” i ordets bogstaveligste forstand.
 
Alle LIND DNA’s produkter designes, produceres og pakkes i Aarhus i Danmark. Til trods for, at flere af virksomhedens produkter kræver en større håndværksmæssig omhu, er LIND DNA fast besluttet på ikke at outsource produktionen til udlandet. Den stærke danske håndværkstradition og dygtige arbejdskraft giver LIND DNA’s produkter et særligt kvalitetsstempel.
 
Den lokale produktion sikrer samtidig en stor detaljeorientering samt høj kvalitet i alle designs, eftersom familien LIND er med inde over hele processen lige fra design til produktion og distribution.
Med lokal dansk produktion med lokale materialer belastes miljøet minimalt, og vi sætter en dyd i at skabe danske arbejdspladser og bidrage positivt til det danske samfund.

Lokalt og fleksibelt.

LIND DNA har ikke i sinde at konkurrere på pris, men på god kvalitet og enestående design. Lokal produktion muliggør, at design-processerne kan inspireres af produktionsprocesserne og de muligheder der foreligger, samt at virksomheden kan opretholde en vis kunde-fleksibilitet. Med lokal produktion kan der således lynhurtigt reageres på nye og up-comming trends.
I LIND DNA er der ikke langt fra tanke til handling – idéer på tegnebrættet kan blive til prototyper den kommende dag, og inden for få uger kan de testes og sættes i produktion, hvilket er med til at sikre kontinuerlig fornyelse og udvikling af vores produktsortimentet
 
Hos LIND DNA er det altså ikke en brandingstrategi, men sund fornuft at efterleve begrebet ”Made in Denmark”. 
 22.12.2017

UPPLATINGARTÍÐIR Vit hava stongt 27/12. Vit hava opið aftur sum vanligt 28/12 kl. 09.Gleðilig jól.

24.07.2017

Ólavsøkan 2017 Ólavsøkuaftan 28. Juli er stongt. Vit hava opið aftur sum vanligt mánadagin 31. Juli. Góða Ólavsøku til tykkum øll.

25.04.2017

Flaggdagin t. 25/04, hava vit opið frá 9 - 12. Vit hava opið aftur sum vanligt 26/04.

Tíðindasavn