Back App

Det er bevist at Back App kan reducere rygsmerter!

Videnskabelige studier af personer om har lændesmerter og rygproblemer når de sidder, viste at rygsmerterne aftog mærkbart – signifikant – sammenlignet med da de sad i en ordinær kontorstol af høj kvalitet med rygstøtte og armlæn.

Det vidste vi fra før
Ideen med Back App blev udviklet som en løsning for personer med rygsmerter. Det er mange som har rapporteret at de har mindre rygproblemer efter at de er begyndt at sidde på Back App.

Back -app -reduces -back -painDet er rapporteret om færre rygsmerter i en brugerundersøgelse blandt personer som sidder på Back App. Hele 76,6 % sagde at de havde oplevet betydelige positive helsefremmende virkninger af at og sidde på Back App. Over 26 % sagde at de var blevet stærkere, og 10 % sagde at de oplevede at få mere energi overskud. Næsten 50 % sagde at de havde færre smerter, og mange sagde at de ikke længere var så bange for at få smerter (dette sker når smerterne har forsvinder). 364 specialister har testet Back App. 98,1 % af specialisterne sagde at patienter med rygproblemer ville kunne have glæde af at sidde på Back App. 97 % sagde at det at sidde på en Back App, havde positive virkninger på funktionen i lænden. Specialistundersøgelse.

Konklusioner fra de nye videnskabelige studier

Det er nu bevist at BackApp kan:

  • hjælpe folk og sidde med en sundere holdning
  • reducere anstrengelserne ved og sidde oprejst
  • øøge bevægelsesmængden når man sidder - træning
  • udfordre balancen på en let og kontrolleret måde - træning
  • reducere rygsmerterne mens du sidder[vimeo=http://vimeo.com/60724464]
Back App

22.12.2017

UPPLATINGARTÍÐIR Vit hava stongt 27/12. Vit hava opið aftur sum vanligt 28/12 kl. 09.Gleðilig jól.

24.07.2017

Ólavsøkan 2017 Ólavsøkuaftan 28. Juli er stongt. Vit hava opið aftur sum vanligt mánadagin 31. Juli. Góða Ólavsøku til tykkum øll.

25.04.2017

Flaggdagin t. 25/04, hava vit opið frá 9 - 12. Vit hava opið aftur sum vanligt 26/04.

Tíðindasavn